Om fara glas vorbeste la telefon...

16:12




Te-ai gandit vreodata la omul care nu vorbeste? Astazi asa cum stateam in tren, cineva din spatele meu m-a atins. Cand m-am intors sa vad care era motivul, m-am speriat. A inceput sa imi faca semne si ma intrebam ce se intampla. Intai mi-a aratat cu mainile, mobilul, apoi ca tasteaza si pe urma ca face poza. In mintea mea trecea gandul asta:





"Ce mai vrea si acesta acum?? Sa sune pe cineva? Doar nu poate vorbi. Sa ii fac poza cu telefonul?"

Am inceput sa stau pe ganduri. Nu imi dadeam seama ce exact a vrut sa imi zica. Atunci cineva s-a apropiat de mine si m-a intrebat: "Ai camera la telefon? Pentru ca vrea sa sune pe cineva".

Am camera insa trebuie si celalalt sa aiba posibilitatea de a raspunde la telefon si sa il poata vedea, ziceam in gandul meu! Insa omul inca nu terminase si imi zice in continuare: "Are o urgenta si trebuie sa sune pe cineva". M-am uitat la omul care nu putea vorbi si am dat din cap ca da. Atunci cealalta persoana a inceput sa faca semne, eu cred ca a zis ca am camera si ca poate suna. Atunci a inceput sa imi arate numere, era numarul de telefon. Am apelat cineva a raspuns si am pornit camera. Am tinut telefonul la inaltimea la care sa se vada semnele si tot odata sa poata si el vedea. Conversatia a inceput si prin tot felu de semne pe care eu nu le intelegeam, tot asa sa si sfarsit! Asa am vazut cum poate vorbi un om fara glas la telefon. Insa ce ma facut sa ramin surprins a fost ca un om necunoscut a intrat in discutie cu mine doar ca sa il ajute. Cand totusi putea sa il ignore. Asta inseamna sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti.

You Might Also Like

4 Comentarii

Followers

Facebook Page