Facebook este o mare problema pentru tine...

21:03

Mark Zuckerberg alt om care a parasit scoala si astazi isi face bani pe spatele oamenilor, cu asa zisa lui idee "geniala" si care si astazi inca promite multe, de fapt aduce cele mai mari probleme. Cand el a inceput acest proiect a fost un simplu fleac. Pur si simplu sa jucat cu un micut program in care se votau stundentele de la universitatea pe care el o frecventa.  Adica a creeat profiluri fetelor din facultate si a pus colegi lui sa voteze daca sunt "HOT" sau nu. Proiectul sau, sau asa zisa gluma astazi a evoluat asa de mult in cat un procent foarte mare a lumi detine cont pe Facebook. Mai mult de atit a dat ocazia si oricarui firma sa isi faca o pagina pe Facebook. A continuat si mai mult cu ideea. A dat ideea celor care detin un blog sa isi faca pagina si astazi sa ajuns pana si persoanele "publice" sa aiba pagina pe Facebook. Si toate astea aduc mari schimbari in famili si diferite relatii.

Relatia intre sot si sotie se schimba, intre prietenii se schimba si asta pentru ca oameni nu pot face diferenta intre "VIRTUAL" si "REAL LIFE". Incep sa bage in seama tot ce apare pe acest site de socializare si se desprind de realitate. Aici am vrut sa ajung!
Cand deja tu ca si om incepi si incurci internetul, virtualul cu viata reala deja este o mare problema. Cand deja crezi ca nu poti trai o zi fara sa intri pe Facebook, atunci eu iti sugerez sa incerci doua zile fara el. Sa zicem doua zile la o cabana etc..
Cand tu ca si fata incepi si ai intrebari de genul.

"De ce ai comentat la tipa aceea la poza?"

sau ai parerii de genu:

"Mie de ce nu imi comentezi pozele ca la restu?"
"Mie de ce nu imi dai Like ca si la toti?"

Atunci devine o problema foarte mare. Cand tu sotule, sau sotie iti petreci mai mult timp pe Facebook decat sa conversezi cu sotul/sotia ta/tau. Incearca sa limitezi orele si apoi sa iti petreci timp cu familia sau poate chiar sa mergi pe afara singur.
Iar restu adoloscenti si tineri ar trebui sa va tineti bine de realitate si sa lasati deocamdata virtualul!

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page