Unde ajungi cu o pana...

14:01


Si cand credeam ca le-am vazut pe toate, se dovedeste ca nu am vazut nimic. De ieri vad numai semafoare de pietoni si masina derapand. Aud doar pe sora mea cum intoneaza, ca o sopranista adevarata, numele meu si doar ABS-ul care franeaza treptat. Ati intrat in atmosfera, nu?

Deci ieri ca si baiat crestin si credincios, decid sa merg la biserica impreuna cu surorile mele. Iau masina pornim frumos si la un semafor semnalizez la stanga si intru in curba. Insa din senin masina derapeaza si eu ma indrept spre semaforul de pietoni, sora mea din dreapta striga cat poate ea de tare, insa eu intre timp ma feresc de semaforul de pietoni si trag frana de mana. Ne-am oprit, dar totusi urcasem deja bordura. In cele din urma pornim din nou la drum si realzez caci am facut si pana. La un moment dat opresc sa schimb roata. Schimb roata si realizez caci si rezerva imi este desumflata. Si sa nu uit sa mentionez caci inca nu am incheiat un an de cand am permisul. Totusi am schimbat rezerva si am si umflat-o si neam pornit din nou la drum. Am ajuns la destinatie insa intradevar tarziu!

Deci aviz amatorilor, fara viteza, fara spaima si invatati sa schimbati roata de rezerva, pentru ca niciodata un se stie momentul culminant. Si nu uitati sa va rugati inainte de a porni la orice drum, oricat de scurt sau lung ar fi acela! Doar mana Domnului ma scapat si pe mine!

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page