iPhone-ul meu are aplicati

00:12


Imi pare cateodata (Italiana) by Marius Livanu on Grooveshark

Imi pare cateodata (Romana) by Marius Livanu on Grooveshark
      Venind cu metro-ul acasa, ca de obicei, ma uitam pe geam. Metroul era stationat eu arunc o privire pe geam afara si vad o fata tanara fugind pe scari ca sa apuce metroul care deja se pregatea de plecare. Alearga cat poate ea de repede insa totusi nu apuca si metroul porneste. Insa nu asta a fost ce ma pus pe ganduri, ci reactia ei. Ea a alergat, aproape ca a ajuns metroul, insa totusi nu a reusit sa intre. In cele din urma a suflat greu, sa asezat jos si a scos telefonul din buzunar, dupa care a inceput sa vorbeasca la telefon. 
Urmarind aceasta scena ma gandeam si eu "Oare nu asa ar trebui sa facem si noi cu toate problemele noastre?". "Da" am raspuns in gandul meu, asa ar trebui si noi sa reactionam cu problemele noastre. Sa incerci din toate rasputerile tale, sa faci tot posibilul, iar cand nu vei mai avea tu putere sa te linistesti, sa te asezi jos, chiar si sa sufli greu, insa in cele din urma sa scoti "telefonul" tau si sa incepi sa vorbesti. Telefonul care poate apela o singura persoana, pe Dumnezeul nostru. Telefonul care oricat ai vorbi la el, va fi gratuit apelul tau si nimeni nu te va limita. Un telefon la care cel care iti va raspunde nu se va obosi sa te asculte si nu va fi "BUSY". Telefonul tau in ziua grea sa fie insusi rugaciunea ta!

Telefonul acela este un asa zis iPhone (mini PC cu puteri nemarginite). In zilele noastre fiecare om care se respecta pe sine insusi are cate un iPhone, asa zice moda cel putin. La inceput adaugi o cartela simpla SIM, pe urma creez un cont ca sa poti avea toate drepturile asupra telefonului tau. Dupa toata procedura care exista la inceput te apuci de explorat, cauti aplicati fascinante si tot felu de jocuri. Poate caci iPhone-ul tau este de 32GB si ai spatiu indeajuns pentru toate aplicatile si jocurile tale. iPhone-urile astea sunt tare complicate insa cu cat trece vremea, cu atit apare un model mai nou si iarasi dai bani pe modelul nou si iarasi aceeasi poveste de la inceput. Insa eu pana acum nu team descris un iPhone, eu am ramas la aceeasi RUGACIUNE! Rugaciunea ta este cea care ar trebuie sa o folosesti ca si un iPhone. In rugaciunea ta ar trebui sa instalezi aplicati de genul "cereri","multumiri","lauda","slava" si la aceste aplicatii sa trimiti "feedback" decat unui destinator, lui Dumnezeu. Si apoi rezultatul de la aplicatile acelea vor fi mult mai mari.

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page