Frica zilei de maine.

13:35

 In zare vedeam furtuna. Venea cu tarie. Bezna totala. Se auzeau sunete de catastrofa. Tunete si fulgere acompaniau acest dezastru. Era aproape si vedeai, ca si cum nu ar fi fost destul, ca se formeaza un vartej.
Acum avea putere. A inceput, inghite totul ce ii sta in cale. Vezi acoperisele caselor cum decoleaza ca pe o pista in aeroport. Masiniilor din drum parca dintr-odata le-au crescut aripi si isi iau zborul din loc. In coltul strazi vezi o fetita care plange dupa mama.
Te uiti in jur si zici "sfarsitul este aproape". Dar inca nu ai terminat de zis si simti cum sub picioarele tale pamantul se clatina. Asfaltul face dintr-odata riduri, acum isi deschide gura si inghite pentru inceput o planta, apoi incet incet dispare cate o masina si acum din fata ta dispare un bloc de 5 etaje.
"Sfarsitul este aici" este gandul tau. Insa nu te-ai linistit din framantare si simti cum esti udat la picioare. Te uiti atent si parca esti intr-o balta. Dar balta ta acum face valuri. Apa deja ti-ajuns pana la glezne. Acum incepi sa fugi pentru ca la departare vezi valul care se ridica deasupra caselor care au mai ramas. Vezi marea cum ineaca tot in trecutul ei.
Acum e liniste, e bezna si crezi ca totul a trecut. Dar in jurul tau este dezastru, catastrofa si distrugere.
Din bezna si din norii intunecati vezi stralucirea care ti se arata. Pe cer vine acum El. Te ia de mana si te scoate din incercare. Da rezolvare problemelor tale. Linisteste furtuna si porunceste marii sa se opreasca. Cu mana Sa da la o parte marea neagra de nori.
Acum apare El si totul se lumineaza. Totul are un inteles. Acum liniste te cuprinde si fericirea te inconjoara. Acum mergi cu El.
Ai scapat de toate.You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page