Urcusuri si coborasuri, dar mergi ACASA

23:26

Mulți cred că a trăi într-un cuplu sau a fi într-o căsătorie este întotdeauna roz.

Dar aceasta este realitatea reală.

A trăi cu persoana iubită nu este ceea ce toată lumea crede că este sau ce este văzut în filme. Nu te trezești dimineața devreme pentru a lua micul dejun împreună în pat. Nu este ca și cum ne îmbrățișăm împreună în pat până dormim liniștiți în fiecare noapte. Nu este vorba despre a avea o casă curată și o masă perfectă proaspătă făcută în fiecare zi.

A trăi cu persoana iubită înseamnă a te certa pentru lucruri simple, cum ar fi cine a uitat să scoată gunoiul sau cine prepară micul dejun, cine schimbă următorul scutec sau căruia îi vine rândul să se joace cu copiii. Este să adormi pentru că ziua a fost grea și ești epuizat. Este o ceartă pe probleme financiare sau pentru că cuiva nu-i ajung cearșafurile când doarme și tu te trezești în frig. Trece ziua certându-te și sărind degeaba doar din cauza oboselii etc.

Dar, în ciuda tuturor, în fiecare zi speri să vezi acea persoană cu nerăbdare sau să mergi acasă în fiecare zi să o găsești pe acea persoană pe care o cunoști, care te iubește și are grijă de tine. Râzi în momentul în care a făcut din greșeală ceva amuzant. Pregătim cina împreună în timp ce avem o discuție și este mai ușor de purtat pentru că am avut o zi grea amândoi.

Este vorba despre a trăi o criză emoțională și a avea pe cineva care stă lângă tine și te îmbrățișează și îți spune că totul va fi bine și tu crezi asta. Este să iubești aceeași persoană chiar și atunci când te înnebunește și te scoate din sărite. Este să te îndrăgostești de aceeași persoană în fiecare zi din nou.

A trăi cu persoana iubită înseamnă o ceartă constantă, fără sens, din cauza prostiei. Dar înseamnă și o iubire pe care mulți oameni și-ar fi petrecut viața căutând-o. De multe ori din cauza problemelor care au încercat să te smulgă de la acea persoană, ai vrut să pleci, dar acea iubire a fost mai puternică. Nu este perfect și este foarte greu să menții totul echilibrat în fiecare zi, dar este minunat și cel mai bine poți experimenta, pentru că dacă ar fi ușor, ce păcat dacă ar fi ușor pentru că atunci nu ar merita.

Fără ca totul să fie roz, rămânem împreună.


family_picture


You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page