Alice toamna mea.

16:03

  Te-am văzut pe snapchat și erai frumoasă. Nu erai în povestea mea, dar te-am adăugat urgent și subtil m-am băgat în seamă. Am zis "salut" astăzi și maine te-am întrebat "ce faci". Nu or fost trei zile și m-ai întrebat dacă o cunosc pe Lia pentru că apăruse pe povestea din snapchat-ul meu și ți-am răspuns pozitiv. O cunoșteam este mătușa mea și de atunci a început legătura. Am intrat în tot felul de discuții, am zâmbit, am ras și ne-am distrat. Iar câteva zile mai târziu mi-ai zis că poate vi în Austria. Atunci a fost când parcă m-am schimbat la fata. Așteptam cu nerăbdare pentru că eu nu eram genul de a bate drumuri. Am auzit că ai venit și că ești la doar o sută de kilometri distanță, dar urma să vi aproape să te văd și să iți zâmbesc față în față. 

  Acum erai aici și te uitai la mine. Ai intrat îmbrăcată în negru cu un palton de damă elegant maro și niște ghete frumoase. Mă uitam la tine și străluceai ca luna în seara aceia. Ne-am decis să mergem în oraș să ne plimbam. Asa că ne-am adunat toți atunci și am intrat în mașină. Am pornit spre centru și încă îmi amintesc și acum prima noastră poza în fata Catedralei Sf. Ștefan din centrul vienez. Parcă acum văd momentul când tot rădeam și încercam să facem poza, până și acum simt vântul cum iți sufla parul și parcă paltonul acela nu iți era îndeajuns. Îmi amintesc cât de friguroasa erai și cum ghetele acelea nu iți țineau deloc de frig. Era frumosul început de toamnă, 20 a lunii Septembrie anului 2015. Chiar nu de mult au fost doi ani de când ne-am cunoscut și parcă povestea se repetă în fiecare an. 


sursa: answear.ro

  Parca suntem din nou pe lângă Catedrală și ne plimbăm ținuți de mana, zâmbim și eu încerc să te sărut iar tu te tragi zicând în gândul tău "nu chiar asa ușor". Judith te trage de palton și ne zice "haideți sa va fac o poza" iar noi zâmbim luam poziție și momentul rămâne în istorie. Și astăzi mă uit la poza noastră și astăzi pentru mine tu ești începutul de toamnă. 
  Ești toamna mea și începutul ei. Pentru mine tu ești momentul când încep sa vad ghete, paltoane, frunze maro, galbene și răcoare în aer. Tu ești acel ceva ce pentru mine zice uite începe toamna. Tu cu ghetele tale frumoase, paltonul tău care te protejează de rece și frigul care până și astăzi îți înroșește nasul. Dacă tu nu ai fi pentru mine toamna ar dispare. Ar fi un anotimp fără sens și fără viață. Dacă tu nu mi-ai fi zâmbit în ziua aceia de toamnă rece pentru mine toamna nu ar însemna nimic. Acum culoarea și frumusețea toamnei mele ești tu. Pentru mine tu ești toamna, iar pentru toamna mea tu ești fericirea. Acum te rog fă și astăzi începutul. Încalță ghetele și paltonul tău, ia-mă de mână și haide să urcăm în mașină. Destinația noastră Catedrala din centrul vienez. Dar nu uita să îi dai paltonașul ei de damă și micuței noastre Agnes și nu cumva să uiți și ghetuțele ei. Astăzi mergem sa ne înroșim nasul și să depanăm amintiri ca cele din copilărie.

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page