A trecut pe langa mine.

20:45

Si l-am vazut. Urca cu capul aplecat, parea obosit si plin de ganduri. Urca muntele si parca il auzeam cum soptea cuvinte. Nu intelegeam ce zicea, dar a trecut pe langa mine si a zis "ce vrei sa iti fac?". Nu stiam ce zice, nu intelegeam la ce se refera. Dar a plecat mai departe si l-am vazut cum s-a prabusit in genunchi. A ridicat mainile catre cer si am auzit cum a inceput sa rosteasca cuvinte. Mai tarziu am aflat ca El de fapt se ruga. Dar in tot acel timp curiozitatea mea vroia sa stie ce zice. Am mers mai aproape si L-am auzit cum rostea numele lui Andrei, Petru, Pavel, Marcu, Luca, Ioan si abea in zilele care urmatoare urma sa aflu ca ei sunt apostoli Lui. 
Tot in aceea rugaciune se rugase pentru o jertfa pe cruce, pentru o rastignire dar eu iarasi nu intelegeam. Ce era aceea jertfa pe cruce? De ce rastignirea? Cine gresise si cu ce? 
Asa blestem, pentru ce om?  

A trecut vremea si am auzit de unul pe nume Isus care a fost rastignit si a inviat din morti. Atunci am realizat si am zis in sinea mea. El este, El a fost... 
A trecut pe langa mine si m-a intrebat, astazi am raspunsul. Vreau sa fiu mantuit! Si de data asta nu am sa tac!

You Might Also Like

1 Comentarii

Followers

Facebook Page