Fa pasul inainte!

14:09


Astazi .. am decis sa scriu despre oamenii. Acum cateva zile am scris de lumea care o schimbam si noi ramanem la fel. Insa acum vreau sa scriu despre acei oameni care nu stiu sa spuna adevarul. Adevarul asa cum este el.

La ce fel de adevar ma refer? La acela care ar trebui sa il spui prietenului tau, acel care trebuie sa il zici de zi cu zi pentru orice lucru mic sau mare. Noi ca si oameni ne nastem curati si puri, insa cu timpul ne schimbam si ascundem adevarul sub o patura in sufragerie sau sub pat in dormitor. Si inca te intrebi la ce fel de adevar??

Hai sa incepem cu exemple ca sa intelegi tu, eu si toata lumea!

Mergi la cumparaturi cu prietenul tau si el te intreaba "Imi sta bine cu tricoul asta?", tu dai din umeri si ca sa nu zici adevarul, ca de fapt nu ii sta bine, dai din umeri si zici "E ok!".

Te suna un coleg sau prieten si te intreaba daca ai chef sa iesi la o plimbare iar tu ca sa nu zici adevarul, acesta fiind "Imi este lene sa ies din casa!", zici "Bah, sunt putin ocupat!".

Si exemplele de genul asta pot continua. Unde este atunci adevarul in toate astea? Unde este sinceritate in toate aceste relatii. Incepi prin a pune o masca adevarului si ajungi sa il imbraci in negru, sa ii dai numele minciuna si sa il porti cu tine. Si ce este si mai rau? Ajungi sa te folosesti de el zilnic si sa il servesti tuturor. Atunci te mai intreb odata, ce fel de relatie poti sa zici ca ai cu cei care sunt in jurul tau. Daca la cele mai simple lucruri nu poti fi sincer cu ei. Cand te intreaba de un tricou, sau de o plimbare. Imagineaza-ti atunci cum esti ca si persoana pentru lucruri mai importante.

Incepe din nou sa zici adevarul in lucrurile mai mici. Fi un om cu caracter care stie sa zica adevarul prietenului sau, familiei si oricarui om! Fi omul caruia nu ii este rusine de ceea ce zice si ceea ce sustine! Fa un pas inainte si vei vedea ca usile se vor deschide si te vei simti mai bine! Nu trebuie sa stai ascuns si inchis in tine!

Fa pasul inainte!

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page