Aceasi zi din nou si din nou.

00:07

Iti imaginezi sa te trezesti intr-o dimineata sa faci ceea ce faceai ca de obicei si sa iti vezi de treaba ta?

Te ridici din nou, mergi si te speli pe fata, manci ceva si mergi la scoala sau lucru. De la lucru te intalnesti cu familia sau prieteni si pe urma cand se sfarseste ziua te intorci inapoi acasa si cazi in pat.
A doua dimineata te trezesti din nou si mergi din nou la baie te speli pe fata si ca si baiat sa te barberesti si sa te tai din nou in acelasi loc unde te-ai taiat ieri insa inainte nu aveai taietura acolo.

Deja vou!




Realizezi pe parcursul zile lucruri tot mai ciudate si mai strani. Insa ele sunt asa numai pentru tine, pentru ca tu le-ai trait deja ieri inca odata! Colegul la banca isi varsa cafea pe calculator si poarta aceasi camasa albastra ca si ieri, pe trecerea de pietoni o bunica este lovita de o masina si este aceeasi bunica care ieri ai reusit sa o opresti inainte sa o loveasca masina.
Si toate aceste lucruri continua.

In urmatoarea zi realizezi ca se intampla din nou acelasi lucru si parca esti captura intr-o singura zi. Dar nu sti cum sa evadezi din ea. Asa ca incepi sa faci totul corect. Sa salvezi oamenii, sa opresti cafeaua colegului, etc! Insa aceste actiuni ale tale nu schimba nimic. A doua zi vine si se repeta din nou si din nou sub ochii tai.


Nu ai avut niciodata o zi ca si aceasta?
Am avut o vreme cand credeam ca fiecare zi a mea este indentica cu aceeasi de ieri, insa ma doar inselam! In cele din urma ma trezeam in pat si eram tot ud la spate.

Ce sar intampla daca te-ai bloca intr-o zi in care sa fi fericit sau fericita?


Dar nu uita, toate actiunile tale aduc o schimbare insa tu va trebui sa traiesti cu ele si tot odata cu ceea ce ai aflat si invatat pe parcursul acestei invataturi.



Ai vrea sa imi zici si mie cum iti imaginezi ziua ta daca ea sar bloca intr-o singura zi?
Ce ai alege sa faci primadata?

You Might Also Like

2 Comentarii

  1. ar fi interesant iar prima data i-as spune persoanei iubite cat de mult o iubesc, apoi as merge intr-un loc unde ma simnt cel mai bine si unde sa stiu ca pot sta fara ca cineva sa ma deranjeze.Dar ce ai face daca ai avea un deja vou continu? daca ai face ceva diferit aproape in fiecare zi si cu toate astea sa ai impresia ca ai mai facut acel lucru, sau ca ai mai mers in acelas loc, chiar daca nu a fost asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nu as vrea asa ceva! Sunt genul de om care vrea mereu ceva nou. Nu imi place monotonia si lucrurile plictisitoare. Ce deja devine o rutina este pentru mine ceva deprimant. In cazul asta cred ca ar fi o moarte lenta pentru mine. :))

      Imi pare bine ca "deja vou" este o expresie frantuzeasca si nu o realitate! :))

      Ștergere

Followers

Facebook Page