Sarbatorile in Familie!

18:10

Cu ocazia Sarbatorilor va ureze tuturor

SARBATORI FERICITE!

Zilele trecuta stateam suparat pe unele situati naspa din viata mea. Stateam suparat pe anumite persoane care stiu sa trateze oameni "de minune"! Acum stau si rad! De ce? Inteleg ca pentru fiecare lucru este un motiv. Daca am fost suparat acum cateva zile a fost ca sa inteleg ca in fata mea stau zile frumoase, pline de "magia" dragostei care o poate oferi FAMILIA!

Astazi vreau sa va vorbesc de caldura care o poate oferi Familia. Acolo unde ai crescut si ai invatat ce inseamna sa fi OM! Acolo unde ai auzit de primadata cuvinte de iubire, apreciere, placere, etc..! Este nucleul unde chiar daca sunt unele "reacti" tot la el ai sa fugi. Este nucleu unde gasesti adapost!
Fratele tau este acela carui ii vei spune ce te doare, parintelui tau ce te apasa... Mama va fi persoana care vei vrea sa fie de partea ta dupa ce prietena sau prietenul te-a parasit! Tatalui te vei plange daca ai fost batut la scoala, daca ai lovit masina, etc..!! Familia este acel loc frumos si placut unde ai vrea sa fi mereu.

Dar nu uita, familia nu este locul unde fugi atunci cand esti in necazuri sau dureri! Familia este locul unde vei fi chiar si atunci cand iti merge bine!

Fugiti acasa si petrecetiva Sarbatorile in FAMILIE!

You Might Also Like

2 Comentarii

  1. M-am bucurat sa citesc acest post.
    Familia este foarte importanta in toate timpurile!!!
    ana
    anatatarandras.com

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page