Ai avut impresia vreodata ca nu esti singur in univers(?) ...

00:43

-Johny ce faci acolo?
-Nimic mama, stau si ma uit la stele!
 Pot sa te intreb ceva mama?
-Desigur scumpule.
-Nu te intrebi cateodata daca suntem singuri in universul acesta?
-Ba da fiul, ma intreb...
Asa cum Johny este urmarit de intrebarea asta, sunt si multi alti!
Ridica ochii catre cer, privesc stelele, se gandesc la planetele care ne incoanjoara in univers si se intreba daca este singura fiinta in univers. Raspunsul este bineinteles.. ca NU!
Raspunsul meu te surprinde?! Nu ti se pare urat din partea ta sa crezi ca esti singur, cand doar pe planeta Terra exista o populatie de 7 milliarde, iar in fiecare zi ce trece se nasc inca 1 million.

  • Nu crezi ca esti prea egoist sa dai la o parte 7 milliarde de oamenii si sa cauti unul singur pe Marte sau stiu eu pe ce alta planeta?
  • Nu crezi ca esti prea dur cu oamenii din jurul tau?
  • Nu crezi ca orice om are probleme?
  • Crezi ca viata fiecaruia este frumoasa si plina de flori albastre?
  • Crezi ca daca vei gasi o singura fiinta pe Marte iti va schimba viata?
  • Nu crezi ca ai uitat de unde esti?
  • Nu crezi... (?)
De cate ori te uiti catre cer si te intrebi daca esti singur in universul acesta, voi fi acolo sa iti raspund! NU!!! In Universul acesta sunt inca 7 MILLIARDE de oameni si pe zi ce trece la acel 7 se adauga inca 1 million!!

Nu esti singur, inceteaza sa pui intrebari care nu iti sunt de folos. Iubeste pe cei din jurul tau si da din tine tot ce este mai bun! Sa cauti viata pe Marte sau pe orice alta planeta nu iti va schimba viata! Nu te vei simti mai bine daca langa tine va sta o fiinta cu 2-3 degete in plus sau in minus, fata de cele care le ai tu. Nu te vei simti mai bine daca va fi mai inalt de cat tine cu 2-3 metri. Nu te vei simti mai bine daca ar fi mai intelept ca tine. Nu te vei simti mai bine daca va fi mai diferit de cat tine!

Nu mai cauta alte planete, alte fiinte, alt sens al vietii. Da un sens al vietii tale iubind pe cei care ii ai langa tine si pe cei care sunt pe aceasta planeta cu tine.

"Ma uit catre stele, le vad stralucirea si stiu ca doar atat este si va fi din ele!"

You Might Also Like

2 Comentarii

  1. întrebările ăstea și frustrările apar deoarece oamenii încearcă să găsească răspunsuri și rezolvări în exterior, uitând ca de fapt, totul vine din interior.

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page