Back to December (Taylor Swift)

19:34


Inca 5 zile si lovim Sambata de 1 Decembrie. Wow!
A mai trecut un an si parca a trecut prea repede. Acum stau intins in pat si dau navala prin memorii. Fila cu fila parca le analizez si imi fac balantul la tot ce am facut. Sunt eu insumi  uimit!!

Hai sa incepem povestea asa cum se cuvine. Luna Decembrie, o luna in care cateva mii de copii viseaza la mos Craciun, inca cateva mii afla ca de fapt M.Craciun nu exista. Cupluri se despart, se impaca.. cupluri isi fac fel si fel de promisiuni! Familia se aduna la un foc de semineu.. ciocolata calda, povesti romantice, nopti albe.. si sunt si aceea grupa de oameni care vad culorile, care vad sarbatoarea si totusi nu au unde sta. Asta este partea urata a acestor zile.

In cateva colturi din lume aceasta sarbatoare este atinsa de o culoare alba si pura, in altele nici ca nu isi face simtita prezenta. Insa totusi este SARBATOARE. Vine si Coca-Cola sa iti "incalzeasca" visele cu tot felul de reclame si te face sa fi putin deprimat.

Vine sfarsitul anului si multi dintre noi tanjim dupa lucruri care nu le-am avut, nu le avem si cine sti, poate nu le vom avea!(?) Ascultam tot felul de cantari de craciun, impodobim pomul, casa.. si ne pregatim pe dinafara! [Totusi cum ramane cu ce este in noi?]


Aici am vrut sa ajung! La ce este de fapt in noi si cu ce ramanem daca dam la o parte tot ce detinem prin puterea banilor, etc..! Raman eu, oameni care sunt apropiati mie, prietena mea, iubita mea, sotia, copiii mei, etc.. Familia! Este o sarbatoare in care pui totul la inima si dai navala prin amintiri.


Ma gandesc la tot ce a fost, tot ce este si ce va fi! Realizez ca sunt suparat pentru lucrurile care le-am facut. Pentru oameni care dea lungul anului 2012, am intristat.. pentru cei care au plans din cauza mea, pentru cei care poate or avut un moment de amaraciune cauzata de mine. [In momentul acesta, chiar si imi cer iertare.] Si la urma urmei scriu pentru toti cei care astazi stau ascunsi sub un cearceaf in pat cu o cana de ceai fierbinte.

Stai ascuns si plangi pentru ca chiar acum de sarbatori prietenul sau prietena a zis "nu mai merge..". Iti zic eu (nu ca le stiu eu pe toate), viata merge mai de parte. Hai cu mine daca cauti familie. Iti ofer eu un loc in familia mea. [Vorbesc serios!] Vreau sa iti ofer si tie o bucata de prajitura si o cana calda de ceai. Un loc intre mine si gandurile mele. O privire la semineu (din TV). Vreau sa visezi si tu in ziele acestea de sarbatoare, sa vezi cat de frumos este!

Daca relatia ta cu fata sau baiatul nu a reusit, nu este sfarsitul lumi. Din contra este un inceput de an nou. Noi tinte, noi promisiuni.. este o perspectiva TOTAL noua!

Hey, nu ma uitati..!
Sarbatori fericite!

Va invita sa imi scrieti fiecare cate un mail!
Tot ce aveti voi pe inima!

mail: [ andrei_csaba@yahoo.com]



You Might Also Like

1 Comentarii

  1. Foarte frumos ai scris! :) Nu conteaza cum a fost acest an pana la urma urmei ,am trecut si prin clipe de fericire si de tristete ...tot ce trebuie sa stim este cum ai spus si tu sa mergem mai departe ,iar o data cu sarbatoriile poate aceste clipe vor fi mai bune dar mai ales poate oameni vor fi mai buni si imi place enorm melodia lui Taylor Swift. :D O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page