Ea, culoarea vietii mele!

14:43

  Eu cunosc o fata care da culoare vietii mele. Cu fiecare zambet al ei gasesc o culoare noua in viata mea, de care nici nu stiam ca exista. Ea este ca un labirint in care m-am pierdut zambind si a carui pereti se schimba mereu. In visele ei m-am gasit fiind soldat, gata sa lupte pentru ea. In fanteziile ei sunt cavalerul care a invis monstrii din lumea ei. In realitate am fost doar cel care era gelos de ploaia care era mai aproape de ea. Si imi doream atat de mult sa iti ofer tot ce este mai bun in lumea aceasta. In visele tale vroiam sa fiu generalul care duce toate luptele pentru tine. In fantezi sa-ti fiu printul care a cucerit lumea ca sa iti fie tie supusa.  Dar in realitate sunt doar un fiu crescut de Tatal sa iti fiu barbatul de care ai nevoie. 
  Albastru si linistit. Era cald afara si din singuratatea mea se facea o forma pe cerul linistit. Norii se adunau frumos si pictau pe cer o fata. Iti vedeam chipul si ma linisteam incet. Ridicasem mana si incercam sa schimb imaginea norilor de pe cer. Suflam si cu degetul ziceam "haide fa-l mai clar". Dar parca imi faceau in ciuda. Nu au vrut sa imi arete chipul tau pana nu am acceptat acel albastru si pana nu am linistit furtuna din inima mea. Acum ca se facea liniste, chipul tau incepuse sa se vada.
  Rosu si inflacarat. Caldura de afara si razele care erau pe cer mi-au atins inima. Acum te vedeam clar si stiam cu adevart cine esti. Stiam ca tu esti femeia care trebuie sa imi dea fericirea de care aveam nevoie. M-ai salutat si mi-ai facut cu mana usor. Am fost rosu tot si inima mea acum dadea culoare intregului meu trup. Linistea acelui albastru senin devenea acum un rosu inflacarat din cauza dragostei mele pentru tine.
  Galben si nelinistit. Acum ca linistea si pacea le aveam, dragostea si iubirea nu imi lipseau, eram gelos. Pe cei care iti sunt aproape si se bucura de tine. Pe cei care te vad dimineata si isi impart momentele cu tine. Eram gelos pe soarele care te saluta inaintea mea. Pe pasari care iti cantau fara sa apuc macar sa zic ceva. Eram gelos ca esti departe si dragostea mea pentru tine nu se putea manifesta. Vroiam si eu sa pot sa te am mereu aproape si ma nelinisteam ca esti chiar acolo.
  Dar acum stiind ca totul se apropie la curcubeul vietii mele si ca culoarile descoperite devin momente din viata  mea colorata, ma bucur si sunt fericit. Implinirea mea nu este atat de departe. Imi sta la usa si asteapta. Inca putin si bate, iar eu sunt pe cealalta parte asteptand sa deschid usa si sa imi sari in brate. Mi-am cunoscut labirintul si i-am descifrat pereti. Incerc sa ii implinesc visele si fanteziile sa le fac realitate. Culorile daruite de ea vor fi curcubeul familiei nosatre. Este ea, culoarea vietii mele si eu sunt barbatul crescut de El pentru ea. 



You Might Also Like

2 Comentarii

Followers

Facebook Page