Vin-o catre acele momente!

20:47




Sunt acele momente..
Nu sti care?

Sunt acele care te tin pe jar, acele care razi cu toata inima, acele in care plangi cu lacrimi de crocodil si acele in care ai impresia ca totul a fost in zadar. Ai emotii, esti timid, zambesti si intr-un final razi... Sunt momentele in care sari in sus de bucurie! Si ti se pare totul amuzant! Parca din orice lucru mic iti vine sa zambesti! Ai trait acele clipe? Ai atins aceea fericire? Sti cum este sa te doara fata de la zambet? Iti zic eu, este de bine! Dar ai grija, sa fie in asa fel ... incat sa nu ajungi la celelalte momente.


Care sunt?
Acelea sti tu! Nevoie mare de singuratate, o perna destul de mare ca sa te poti ascunde de ea si o tona de servetele. Le sti si pe astea? Poi ai grija! Nu este frumos sa treci prin ele!
De ce? Ce intrebare si asta, de parca iti place cand esti acolo! Sau iti place sa stai trist?
Iti place sa plangi si sa te ascunzi?
Este frumos sa fi mereu rosu din cauza lacrimilor si a plansului sau rosu de rusine si de ras?

Mie unul imi place sa zambesc, sa rad si sa zbor peste toate problemele! Sa stiu ca in acele momente in care poate mai trebuie sa las o lacrima sa curga, sa o fac pentru ca stiu ca ceva frumos va fi inainte!
Nu imi place sa stau trist pentru mult timp si pentru mine mai mult de 15minute este mult!

Vin-o cu mine! Unde? In acele momente in care zborul este POSIBIL si imaginatia devine REALITATE! 
Te chem intr-o calatorie mai frumoasa ca orice altele!

VIN-O!!!

You Might Also Like

1 Comentarii

  1. Uneori ai nevoie și de momentele cănd stai toată ziua cu ochii în perne. Cînd nu ai rea să ieși din casă. Sunt bune și alea. Uneori chiar foarte bune, sunt ca un fel de primăvară aș putea spune.

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page