C'est la vie!

18:37



Hey, imi caut telefonul stie cineva unde este? Sa imi dea cineva un beep, va rog.
[0043 699 1063..78] cine vrea poate incerca!

Astazi ma gandeam la oameni care uita multe lucruri. Pentru inceput este si telefonul.
Telefonul astazi parca face parte din corpul nostru. Te uimesti ca zic asa ceva? Poi este adevarul. Nu iesi din casa fara telefon, cand nu ai telefonul langa tine il cauti ca disperatul. In cazul in care nu il gasesti intrebi pe mama, apoi sora sau fratele si in cele din urma spui cuiva sa te sune.

Pe urma se intampla sa uitam zilele de nastere. (Multumesc Facebook, imi amintesti in fiecare saptamana). Uitam diferitele aniversari, noi baieti. Fetele nu uita niciodata si asta este si cel mai frustrant. Uitam ziua in care ne-am cunoscut, ziua in care am inceput sa fim impreuna, ziua de logodna si uneori chiar si aniversarea de la casatorie. WOW. Pericol atunci.

Noi, elevi, uitam des cand avem un test, teza, examen, etc. Cum il numiti fiecare din voi. Pe urma uitam ca am avut teme. Mergi a doua zi la scoala si se apropie ora de Mate. Intrebi pe colegu "Andrei, am avut tema la Mate?"  si el raspunde pozitiv, la care intrebi disperat "Care, unde?!" Wow.. Atunci apelezi la "Copy-Paste" .

Sunt multe lucruri care le uitam. Uneori sunt importante, insa alteori sunt lucruri mici.

Eu de genul meu sunt mai uituc. Asa imi zic toti! Ce sa fac?  
C'est la vie!

V-am salutat. Seara placuta.

You Might Also Like

2 Comentarii

  1. Uneori uitam lucruri si fara sa vrem! :D ai dreptate ,asa e viata doar nu suntem roboti. :D si cu telefonul si eu mai fac uneori asa! :)) :"> Mi-a placut articolul! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut:) Doamne feri sa fim roboti:)

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page