Il vreau pe al TAU!

17:49

Sunt momente in care as scrie tot pe o foaie. Dar pun mana pe creion si incep sa mazgalesc ca si un copil mic. Nu prea stiu ce as vrea sa scriu, dar mintea mea este plina de ganduri care parca ma fac sa ma simt pierd in ele. Parca totul este in zadar si nimic nu are rost. Sunt acele momente in care ai impresia ca nu vrei sa mai lupti si ai sta doar in genunchi si ai plange. Sunt momentele in care ai vrea sa sti ce ti se intampla, sa poti explica sentimentele si sa poti fi din nou acel om care ai fost candva.

In schimbi primesti o amaraciune si nu mai ai chef de nimic. Ce e si mai rau? Este ca nu poti plange!
Nu poti sa strigi din rasputeri dupa ajutor si te inchizi in tine insuti. Iti spui problemele unui tavan si pentru ca el nu raspunde continui cu un perete. Intr-un final realizezi ca aceste obiecte fara suflare nu aud si nu vorbesc! Dar totusi continui sa ti in tine totul. Te macina cateva zile dupa care plangi puternic si te lasa.

Incepi iarasi sa zambesti, sa vezi lumina zilei si parca zilele trecute nici ca au fost!
Dar inca nu ai inteles nimic si nu ai invatat nimic din cele petrecute. Data viitoare vei reactiona tot asa si te vei plange din nou unui perete si unui tavan care nu raspund!

Caut un umar pe care sa plang si nu il vreau pe a nimanui. Il vreau pe al TAU!!

You Might Also Like

2 Comentarii

Followers

Facebook Page