Plictiseala, stres si supararea!

14:52


Fireflies by Owl City on Grooveshark
(Asculta intre timp)



 Astazi vreau sa scriu pentru prieteni care vreau sa iasa putin din rutina. Stiu ca majoritatea dintre  voi sunt uneori tristi, obositi, stresati si aveti asa o stare de moleseala. Astazi scriu pentru voi ca sa va ajut putin! Poftim cateva puncte pentru a scapa de starile astea!





1.Punand creionul pe o hartie poate creste sanatatea fizica si mentala, chiar poate alunga gandurile negative. A scrie un jurnal sau trimite unui prieten un e-mail te poate ajuta sa iti descarci gandurile. 

2.Expertii sunt de acord ca avem nevoie de sapte pana la opt ore de somn pe noapte. Mai putin de atit poate duce la cresterea tensiunii arteriale. Daca nu dormiti suficient, incercati sa recuperati dormind somn de ameaza.

 3.Planificati-va weekend-ul. A aranja lucrurile inainte de timp, inseamna ca poti anticipa placerea care o vei simti. Deci, bucuria este de doua ori mai mare.

 4.Fa ceva diferit. Asculta radio, ia un nou drum spre munca, spalate pe dinti cu mana stanga. Schimbarea este necesara pentru creier. Pentru a schimba obiceiurile negative, straine de el.


You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page