Pe drumuri si in ganduri.

16:54

Plecat pornit pe drum si adanc in ganduri aud o voce care ma cheama. E undeva in fundal acoperita de zgomotul ce este in viata mea. Ridic privirea si ma uit in sus dar nu vad cine ma cheama. La dreapta mea esti tu. Ma bati la cap si imi zici cum ar putea sa imi fie viata. Imi zici ca trebuie sa incerc mai tare si sa dau tot ce am in mine. In fata mea stai tu si te plangi ca tie nu iti merge bine. Imi zici ca te-a parasit prietenul si esti toata franta. Incepi si-mi povestesti ca tu nu ai fost de vina cu nimic dar el a vrut pe alta.
 Tu? Tu esti in spatele meu tragi cu urechea la orice discutie care o am, incerci sa afli totul despre viata mea. Ma urmaresti peste tot si pretinzi ca imi esti prieten. Dar asa cum stai tu in spatele meu incepi cu tot felul de vorbe si astepti ca lumea sa te credea. Acum vezi ca nu iti iese toata treaba si asa te framanti. Si acum la stanga? Cine altcineva inafara de tine? De tine sunt satul imi tot soptesti la ureche cate ceva si-mi zici sa fac doar rele. Ma pui cand sa fac asa, cand invers dar numai bine nu. Si cand ai inceput sa stai la stanga ai zis "alege-ma pe mine, iti voi fi prieten te voi ghida si te voi indruma inspre mai bine". O minciuna grasa, cu zahar pe varf si frumoasa  la infatisare. 
Si cu toate acestea inca mai aud cum ma cheama si nu vad cine este. Inchid ochii si aud vocea din nou. Vreau sa vad de unde vine. Ma concentrez asupra vociei si astept din nou sa-mi zica pe nume. Uite aud din nou vocea si cu ochii inchisi vad o lumina. In mintea mea stiu ca daca urmez lumina ajung la cine imi zice pe nume. Dar cine ma cunoaste atat de bine? Cine imi stie numele? De ce ma cheama? 
O da acum lumina este mai aproape si in timp ce ma apropiu mai mult inima imi bate mai tare iar cu cat mai aproape sunt parca atat mai cald imi este. Simt caldura Sa si acum vad lumina care o pune in viata mea. Ii aud glasul bland si-mi linistesc sufletul. Langa El gasesc pacea si acum stiu cine ma cunoaste atat de aproape incat imi zice pe nume. Acum nu mai am nevoie de tine, sau de tine nici macar de tine. Fiecare cu povestile voastre triste puteti sa ma lasati in pace pentru ca El este cu mine si tot ce imi promiteti sau ce imi oferiti este prea putin. Acum sunt cu El! 


You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page