Sunt zile in care...

16:38

Sunt zile in care ma trezesc dimineata si sunt plin de energie. Sar in sus de fericit si nu stiu motivul. Ma simt ca un copil mic cand se trezeste in dimineata de Craciun si fuge la brad, iar cand ajunge langa el, incepe si sare in sus de bucurie pentru ca a vazut o cutie mica cu numele sau pe ea. Sunt acele zile in care Hercule este un mare zero pe langa mine. Este acel fel de zi in care ma simt in stare sa fac orice si parca nimic nu imi poate sta in cale. 

Astazi a fost una din acele zile. Astazi am inceput sa sar in sus si zambesc fara motiv. Astazi am fost capabil sa fac orice. Astazi a fost ziua aceea si m-am bucurat de ea cat a tinut. Dar la un moment de neveghiere cineva mi-a furat cadoul de sub brad chiar in ziua de Craciun. Cineva a intins mana si mi-a furat zambetul. Mi-a desenat pe fata o stare de suparare si mi-a incarcat in spate o multime de nervi. 

Nu mai pot sari in sus. Nu mai pot rade si zambi fara motiv. M-am legat de pat, l-am luat pe el(laptopul) in brate si am inceput sa scriu.  
Am scris si am sters. Iar am scris si iar am sters. Am ramas cu atat. 

Zile ca si acelea si zile ca si acestea. As alege in fiecare zi sa fie ca si acelea!! 

You Might Also Like

1 Comentarii

  1. De ce l-ai lasat pe acel cineva sa iti stearga zambetul?
    Trebuie sa lupti pt zilele fericite, sa lupti sa le tii, nu lasa ceva sau pe cineva sa iti strice aceste zile uneori din motive chiar mici, lupta, se merita! de tine depinde!

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page