Sentimente plangand...

01:13

Am auzit multe pana acum din partea fetelor carora "le-am dat papuci", daca pot sa zic asa.
De la player pana la nesimtit. Si totusi niciodata nu am inteles atunci de ce plangeau dupa mine. Astazi insa inteleg, sunt de vina acele chesti mici. Acele intepaturi placute la inima, "chimia" aceea in stomac la care multi le zicem fluturasi, acele chesti stiti si voi acum; SENTIMENTELE!

Bineinteles ca orice fata plange si e trista cand vine un baiat de pe azi pe maine si ii zice: "E gata, nu mai este nimic intre noi!". Nu te astepta copile sa se uite la tine si sa iti zambeasca! Si chiar daca zice ca este ok, iti promit ca fuge acasa trage usa usor la camera si umple perna aceea de lacrimi. Si sa nu excludem nici cazurile in care relatia nu mai merge bine, la care baiatul decide sa ajunga la capat. Nici atunci fata nu este scutita de lacrimi chiar daca stie ca nu a mai fost bine intre voi o vreme.

Fetele sunt fiinte fragile si usor de intristat. Este indeajuns o vorba spusa gresit intr-o singura propozitie si iti zic eu ca Niagara va fi un nimic pe langa ochii ei. Fetele sunt fiinte care trebuie tratate cu atentie. 

Eu nu suport gandul ca o fata este trista. Vreau sa o stiu zambind si fericita. Cand totusi vine vorba despre prietena mea, as da lumea peste cap doar sa stiu ca imi zambeste. Ma simt slab si in stare de nimic cand stiu ca orice as face ea nu zambeste. Sunt genul de om care nu suporta sa isi vada persoana la care tine cel mai mult trista, suparata sau in orice caz orice altceva cu exceptia bunei dispozitii.

Cand vine totusi momentul in care zic unei fete ca nu mai merge relatia noastra, atunci nu pot ajuta. Eu am fost mereu de parerea sa nu se termine cu cearta si suparari pentru ca atunci este urat. Mereu sa lasi loc de bunaziua si la o adica pentru o conversatie ca intre oamenii. Cand ea se intristeaza si nu intelege eu nu pot ajuta. Este alegerea fetei ce face si stiu ca sentimentele ei sunt acolo. De aceea si nu cer sa isi schimbe sentimentele.

Ii cer sa ma inteleaga si sa dam dovada de oamenii civilizati!
Spor baietiilor!
(poi cum nu vreti sa faceti fetele fericite si pline de zambet?)

You Might Also Like

2 Comentarii

Followers

Facebook Page