Zambetul meu!

17:45




Ce dragut este sa poti zambi cand vezi un mic copil!Sa sti ca odata ai fost si tu asa ca si ei. De multe ori fac cate o prostie si razi de ei, dar sti ca asa ai facut si tu. Astazi am avut ocazia sa ma joc si eu cu verisori mei! Mateos (stanga) este ca un frate pentru mine. Un copil cu o multime de intrebari, asa copil nu mai intalniti niciodata. Priscila(centru) este micuta lui mama. Ea poate face orice si se poate juca cu oricine, dar mama sa fie aproape. Emima(dreapta) este micuta lui tata. Ea este foarte prententioasa in privinta oameniilor, nu merge la oricine in brate si nu ii plac straini. Totusi pe mine chiar daca ma cunoaste de abea 2 zile ma iubeste destul de mult. Ce este amuzant cu ea este ca odata ce sta la mine in brate o poate chema oricine ca nu mai pleaca. Totusi cand vine timpul somnului cauta bratele mamei!

3 mici copii si totusi iti dau senzatia ca ei sunt totul pe lume!

You Might Also Like

6 Comentarii

  1. Ce dragutzi :-x...
    Si eu am un nepotel, cred ca de varsta Priscilei...si fiind cu el in majoritatea timpului, traiesc sentimentul ca ii sunt asemenea unei mame, surioare, uneori chiar jucarie, daca nevoie =D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne plac copii atât de mult pentru că ei ne amintesc cum eram noi înainte..Când aveam câte o problemă fugeam la mama in braţe şi ştiam că ea gaseşte rezolvare la orice :) Dar acum cand trecem de 18 ani, am da poate tot ce avem acum, ca să mai avem macar odata vârsta, inocenţa,si gingaşia lor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact asa zic si eu! Dar cand sunt cu copii parca sunt iarasi copil. :D

      Ștergere
  3. Aww! :x eu am o slabiciune pentru copilasi mici :o3.Baietelul cam seamana cu tine :D iar cea mica daca vrea sa stea numai la tine in brate inseamna ca simte ceva special ,stiu cum e.:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiatul? ah. multi or mai zis. Chiar el cand aveam numai 4-5 ani se uita la pozele mele cu ale lui si zicea.. aici esti tu, aici tot tu.. si se oprea la una si zicea aici sunt eu, dar de fapt eram tot eu doar ca de varsta lui. ;)) Cat despre cea mica, astazi am realizat ca fuge si de tatal ei si vine la mine! :))

      Ștergere

Followers

Facebook Page