Trandafirul in Desert!

16:13


Am o multime de intrebarii. Si parca nu se opresc. Nu gasesc raspunsul si trec, alaturi de celelalte, in lista de asteptare. Sunt asa de ocupat uneori gandindu-ma la intrebarile acestea... Uneori am impresia ca sunt un trandafir in desert.

Eu sunt trandafirul uitat de tine, de el, de ea si de voi toti. Sunt inconjurat de desert, nisip si soarele.. parca isi bate joc de mine! Intrebariile sunt sutele si miile de hectare de nisip. Parca nu mai au sfarsit. As vrea sa dispara tot desertul din jurul meu. Sa se ascunda orice intrebare si sa vad din nou norii. Sa simt ploaia cum ma racoreste si adierea vantului. Sa vad din nou verdele aprins peste dealurile care ma inconjoara. Sa ascund soarele, care parca isi bate joc de mine, intre norii. Vreau sa fiu viu in memoria ta, a lui, a ei si a tuturor. Nu vreau sa ma uite nimeni..!

 Eu sunt baiatul cu miile de intrebari care cauta un raspuns.
Tu nu imi poti oferi nici un raspuns, pentru ca la randul tau si tu ai o multime de intrebari.

You Might Also Like

3 Comentarii

  1. Întrebările nu vor sfârşi niciodată, dar atunci când avem întrebarea, ave deja şi jumătate din răspuns. Putem să ne petrecem viaţa căutând cealaltă jumătate a sa, dar poate nu vom fi mulţumiţi cu ceea ce am aflat.

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page