Background

La povesti cu Siri..


Astazi vom discuta despre Siri.
Ai facut cunostinta cu ea? Nu? Nici o problema va fac eu cunostinta cu ea.-Siri, say hello!
-Hello, would you like to make a search on the Web?
-No Siri, thank you!
-Ok, your wish is my comand.
-Siri would you like to meet the public?
-Yes, that sounds nice!

Ca sa va explic si mai bine. Siri este un program, un fel de inteligenta artificiala, care a fost introdus in iPhone 4S. Ea vorbeste Engleza, Germana, Franceza si Japoneza. Siri poate sa apeleze si sa scrie mesaj contactelor tale, poate sa iti faca o programare, iti cauta o resedinta sau orice altceva vrei sa cauti pe Web si sa nu uitam ultimul lucru, te tine la povesti!

Interesant, nu?! De fapt Siri promoveaza singuratatea! Da ai citit bine, promoveaza singuratatea! Inca nu esti convins? Deschide iPhone-ul tau 4S, intra la setari, caut-o si activeaz-o pe Siri. Pe urma tine apasat buttonul principal al iPhone-ului tau. Da apare o pictograma a unui microfon, apesi pe el si vorbesti cand ai terminat Siri iti va raspunde! Intreab-o simplu "How are you Siri?" si vei vedea rezultatele!

Nu va lasati amagiti de astfel de programe, ele doar te marginalizeaza chiar daca nu te ranesc cum o fac oameni si chiar daca nu te supara. Binenteles ca nu se inerveaza si fac tot ce le zici, insa care este farmecul(?) , nimic din astea nu e real!

Categories: ,
Follow me on Blogarama

5 Comentarii:

 1. Destul de tare, insa numai pentru cateva minute! Nu mai este tare daca ajungi sa vorbesti cu ea ore intregi!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pacat ca Siri nu are suport de recunoastere vocala pentru limba romana si nici nu cred ca va avea prea curand. E nevoie de multi moldoveni, dobrogeni, ardeleni, olteni, munteni, etc. pentru a lucra la un Siri ca sa vorbeasca romaneste.

  RăspundețiȘtergere
 3. Asta a fost cea mai tare:))) deci am trait sa o aud si asta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Din pacate, o sa ajungem sa vorbim cu aparatele si o sa uitam adevarata comunicare dintre oameni... E minunat ce poate sa faca tehnica de azi, dar pe de alta parte, tot dam inapoi in aspectele esentiale ale umanitatii noastre...

  RăspundețiȘtergere