Singuratatea [partea A]

17:09


Shining Smile by Yiruma on Grooveshark
(Asculta intre timp)


Zilele care urmeaza vreau sa vorbesc despre singuratate! Este o mare problema pe vremea noastra. Stiati ca 1 din 4 oameni de pe planeta se simt singuri? Astazi este declarata cea mai obisnuita "neobisnuita" problema in rindul adolescentilor si tinerilor!

Ce este singuratatea?
a. Este o dureroasa constientizare a faptului ca nu avem contact semnificativ cu cei din jur.
b.Este o stare de goliciune interioara acompaniata de tristeţe,descurajare, lipsă de odihnă si anxietate.


Exista cateva feluri de singuratate si acestea sunt: singuratatea emotionala, singuratatea sociala si singuratatea existentiala.


In aceasta prima parte vreau sa vorbim doar de singuratatea emotionala. Singuratatea emotionala este rezultatul pierderii unei relaţii intime si apoi nevoia primordiala este de a cladi o alta relatie intima la fel cu cea pierduta. Exemple sunt multe insa putem incepe cu familia. Poate mereu te certi cu parinti sau si mai rau, unul din parinti tai este plecat din viata. Tu ca sa umpli acel gol care se afla in tine cauti o alta relatie. Poate o sa cauti acea relatie intre prieteni tai, insa anturajul tau sau nu fie unul atit de bun si sa incepi sa practici unele lucruri de care altadata te mirai. Pe urma o alta relatie poate fi cea de prietenie cu un baiat sau o fata, iar in urma ei sa ramai dezamgit/a si sa nu sti ce sa faci. Pasul urmator este inlocuirea acestei relati pierdute cu una noua, insa riscul este din nou acelasi si poate mai mare.
Pentru cei care astazi sunteti singuri am doar o singura sugestie, ramaneti cu noi urmatoarele zile sa vedeti care sunt urmatoarele feluri de singuratate, cauzele singuratati, efectele ei si la urma cum poti sa dai rezolvare problemei tale!

[CITESTE PARTEA B]

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page