O imagine spune o mie de cuvinte

23:31


Dream by Yiruma on Grooveshark
(Asculta intre timp)

O imagine spune o mie de cuvinte, iar un video are milioane de imagini. Faceti voi un calcul si va veti da seama de ce ne incanta fiecare video asa de mult! De ce credeti ca noi parasim treptat si frumos cartile, apoi imaginile si ajungem asa frumos la video? De ce credeti ca suntem asa de capturati de televizor sau de calculator?

Mintea omului este foarte lenesa, daca binenteles ii permitem. Ea deci cand noi ii oferim posibilitatea sa stea la televizor sau la calculator leneveste foarte mult! Din ce motiv? Pentru ca primeste totul pus pe tava! Ea nu mai trebuie deloc sa lucreze pentru ca televizorul ii ofera totul. Imagine, text si sunet sunt toate legate intr-o secunda si mintea nu mai prelucreaza nimic! Primeste totul si este deschisa la tot ce vad ochii si aud urechile! Atunci toate "filtrele" sunt slabite si tot odata orice informatie poate fi strecurata si ne editata! Mintea noastra incepe si se plictiseste de imaginile si texte simple. Nu mai ai rabdarea de a citi un ziar sau de a privi o pictura frumoasa! Ea se simte relaxata si cand trebuie sa proceseze ceva mai mult cauta modalitati de evadare!

Va indemn sa trecem din nou la ceva vechii si autentic. Nu la tot felul de produse de propaganda si plasare de produsuri! Sa ne intoarcem la texte si imagini pline de viata, care ne cultiva si ne imbogatesc cunostintele! Nu degeaba se zice ca o imagine spune o mie de cuvinte si ca un text iti deschide ochii!


You Might Also Like

2 Comentarii

  1. Asta cam asa e :D O imagine poate transmite mai mult decat simple cuvine :X

    RăspundețiȘtergere
  2. O imagine ,iti ramane ca si arhiva,acolo in creier:P

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page