Despre mine...!

21:34


 Dupa cele 100 de raspunsuri la intrebarea "Vrei sa ma cunosti mai bine?" Am venit cu articolul acesta!

Povestea mea incepe undeva prin anul 1992. Mai 18 1992 la ora 10:20(am).
Nu prea slab nici prea gras, doar 3.200kg si de abea 50cm. Am fost cuminte si dragut insa am crescut si am o atitudine, un caracter!

Imi place Psihologia si mai precis imi place sa ma "joc". Totdeauna imi fac cate o imagine despre cineva, ii dau un rol si scriu un dialog intre doua persoane necunoscute! Imi place sa fiu atent la detalii si sa citesc fetele oamenilor. Dar nu aleg Psihologia ca si profesie insa Arhitectura! Imi place desenul tehnic si cel arhitectonic! Nu mai dureaza mult si voi incepe facultatea si ma bucur! Imi place sa gatesc si este al doilea "joc" care imi place sa practic, insa rar! Nu imi place sa fiu batjocorit. Imi plac glumele, insa cu masura! Imi place matematica, informatica si muzica!


Povestea mea este destul de complicata asa ca o fac destul de scurta:)

La varsta de 8 ani, dupa ce am terminat clasa a 1a ne-am mutat cu toata familia in Atena-Grecia. Acolo am locuit 11 ani, am terminat liceul si am luat BAC-ul dupa care acum 6-7 luni m-am mutat in Viena-Austria! Acum stiu foarte bine greaca, engleza, romana. Invat germana si inteleg cat de cat magyara!

Prieteni mei sunt toti prieteni pe viata. Imi place sa ma inteleg bine cu toata lumea, insa eu consider prieteni doar pe cei cu care intradevar tin legatura si avem cat de cat unele lucruri comune.

Cand sunt intr-o relatie cu o fata, sunt foarte serios! Imi place sa imi respect prietena si sa o iubesc asa cum as vrea sa ma iubeasca ea!

Restul sunt doar detalii prea mici, in mare asa sunt eu!
Pentru alte intrebari lasa un comentariu!

You Might Also Like

8 Comentarii

  1. Strict si la obiect :D frumos descris :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa si trebuie:) Daca mai sunt intrebari sunt dispus sa raspund:) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce drăguţ!Îmi place ce găsesc aici ..Te voi urmări ţi te aţtept oricând pe la mine pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Heei. Si eu sunt la profil de arhitectura, dar voi da la jurnalism. Pari interesant :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. Scrisul pe hartie este cel care va trai mereu! Digitalul este si va fi la putere pentru ca evolutia nu se opreste! Insa sa nu uitam de unde am inceput:) Este frumos scrisul si prin scrisul unui om poti sa ai o imagine clara despre el si caracterul lui:)

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page