Tinta ta sa fie MANTUIREA!

13:45


Steve Jobs, omul care a parasit scoala, a ajuns sa puna in fiecare casa cate un produs creat de el. Incepand de la iPod si iPhone pana la iMac. Astazi acest om asa de "minunat" cum il denumeste lumea este mort si nu a reusit sa isi atinga cea mai mare tinta a lui. Tinta aceasta se numeste Android. El, Steve Jobs, zicea caci cei de la Android au furat proiectul sau si a vrut mereu sa ii "distruga". Insa nu a reusit.

Cu toata povestea asta am vrut sa arat ca toti oameni isi pun cate o tinta in viata. Insa de cele mai multe ori nu reusim sa le realizam. Poate caci in mintea ta se plimba de multa vreme acelasi gand, viata vesnica si intalnirea cu Domnul Isus. Insa pe zi ce trece tot amai. Steve Jobs nu a amanat, din contra, pe zi ce trecea cauta ceva nou pentru a ii invinge pe cei de la Android. Tu de ce amai??
Care este motivul din care tot amai intalnirea cu Creatorul tau??
Steve Jobs a murit si inca nu a reusit sa isi vada tinta realizata. Tu crezi ca vrei avea mai mult posibilitati?? Am sa ti amintesc prieten drag ca moartea poate veni oricand, viata ne este lasata in dar si pentru o vreme. Tu trebuie decat sa te hotaresti pentru viata vesnica si nu chinul vesnic.

"Ca să vii pe lume aștepți vre-o câteva luni...Ca să pleci din ea, vre-o câțiva ani; Ca să intri în Cer, trebuie doar să te hotărăști."
Este simplu, nu? In ciuda faptului ca Steve Jobs a fost un om cunoscut, a murit si nu sa impacat cu Dumnezeu. Crezi ca acum mai poate face ceva?? NMIC!

INSA TU INCA AI SANSA, ASTAZI, ACUM!

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page