Prin harul Lui sunt ce sunt!

14:29

Dream Big by Ryan Shupe & The Rubberband on Grooveshark
(Asculta intre timp)
Referință Biblica din 1 Corinteni 15:10 zice astfel:

" Prin harul lui Dumnezeu sunt ce sunt. Și harul Lui față de mine n-a fost zadarnic; ba încă am lucrat mai mult decât toți: totuși nu eu, ci harul lui Dumnezeu care este în mine."

Și eu acum stau pe gânduri! Tu nu ai avut vreodată întrebarea "De ce de fiecare dată când mă trezesc dimineața pot sa respir, vorbesc, văd și aud?" sau chiar  "De ce îmi bate inima în fiecare dimineață?". Te ridici din pat mergi în baie te speli pe față după care fugi în bucătărie și în graba mănânci ceva iar dacă nu, ești în camera ta și te îmbraci grăbit să mergi la munca sau școală. Însa, ai uitat sa mulțumești Dumnezeului celui viu, caci prin indurarea și harul Său ești încă în viata. El îți mai da încă o zi în viata ca să poți să te sfințești pentru El, te mai lasă ca să poți să mai faci un bine și în ziua de azi, vrea și în ziua aceea să Ii faci numele de SLAVĂ prin viața ta. La asta te-ai gândit?? Nu uita toate sunt în mâna Lui și nimic nu este NORMAL să fie, ci este HARUL său care se revarsă peste tine!

Printre noi sunt deseori bolnavi care nu se vindeca și doctori zic " Nu mai are mult de trăit, ne pare rău!" și totuși trec zile, săptămâni adeseori chiar și ani. Întreabă-te de ce. Pentru că harul lui Dumnezeu este mare și pentru că El vrea să vezi că în fața Lui toate sunt posibile. Nu spune deci: "Dumnezeu nu vrea să vindec bolnavi" ci zi: "Dumnezeu ne arata că prin mana Lui, o boala care în câteva zile mă duce la moarte, mă ține în viată Ani de zile"! Asa este Dumnezeu pentru noi poate de ne-nțeles, pentru firea aceasta pământească!

Este HARUL Său că dimineața te trezești și poți să te ridici din pat să te întinzi ș
i să zici: "ce bine am dormit". Alți se trezesc și așteptă ca cineva să ii ridice din pat și să își zică rugăciunile de mulțumire pentru că a mai trecut o zi din viața lor. Tu mergi și te speli pe fața și te bărbierești, poate, însa pentru alți e mult mai greu. Un prieten, o soră, sau poate un frate îi duce sa se spele pe fata chiar sa ii bărbierească pentru că nu au mâini sau picioare. Tu vorbești și zici în fiecare dimineață fiecărui copil al tău că îl iubești, soției tale de asemenea. Însa pentru o ființa care nu vorbește? Pentru acel om este o durere când se trezește și nu poate să îi zică fiului său "Domnul să te binecuvinteze în ziua de azi", este o durere când vrea să strige către Domnul și glasul său nu îl ajuta. Iar tu ai glas și poate în graba ta uiți să te rogi. Poate în dimineața aceea mai servești și micul dejun cu soția. Însa pentru alți care nu pot servi micul dejun, trebuie să folosească doar aparate ca să mance. Și sunt fel și fel de cazuri de care noi ca și oameni nu am auzit niciodată. Însă exista.


NU ESTE NIMIC NORMAL SAU O COINCIDENȚĂ! TOATE SUNT HARUL LUI DUMNEZEU CARE SE REVARSĂ PESTE NOI!

Chiar și pentru acești oameni care trec prin greutăți și sunt bolnavi, și peste aceștia Domnul își revarsă Harul și Binecuvântarea Sa. Îi mai lasă în viată pentru a fi o pildă pentru noi și pentru sfințirea lor de asemenea.!

Prin harul lui Dumnezeu sunt ce sunt. 1Cor.15:10

You Might Also Like

0 Comentarii

Followers

Facebook Page