Inca nu ai inteles ca esti minunat?

14:31

Kiss the Rain by Yiruma on Grooveshark
(Asculta intre timp)


Suntem copii veniti pe lume numai de ore, zile, poate luni si toata lumea sta admira si afirmand cu toti spun "Ce dragalas, ce scumpe.."

Asa incepe omul o viata pe pamint, el inca nu are poate un nume stabilit, insa toti cred ca este foarte frumos. Dumnezeu ne-a creat asa de minunat. Asta este tema din articolul acesta. Faptura umana creata minunat de Dumnezeu.
Cand inca omul e bebe toti afirma cat de frumos e, pe urma el creste si ajunge sa umble. Alti la 10 luni si alti dupa un an. Si atunci se vede minunatia lui Dumnezeu in tine. Ti se intaresc picioarele si incepi sa umbli. Sa nu uitam caci mintea ta care este ca un burete mic a absorbit toate cuvintele din jur si deja incepi sa rostesti primele cuvinte, poate chiar formulezi fraze.

Este minunat, nu?
Da putin timpul inapoi, adancestete in gandurile tale. Ce cauti?
Care a fost expresia fetei tale si cuvintele care le-ai folosit cand ai vazut un bebe rostind primele sale cuvinte sau facand primi lui pasi.
Exact! Te minunezi. Ce sa schimbat acum ca ai ajuns intre varstele de 15-25 de ani? Absolut nimic. Zilnic afli lucruri noi, cresti si esti tot mai frumos. Inca nu ai inteles ca esti minunat? Citeste fraza urmatoare. "O linie este un punct care sa dus la plimbare". Acum mediteaza asupra ei si numara pana la 10. Cate ganduri ti-o trecut prin minte? La inceput te-ai imaginat o linie, pe urma un punct si ai sfarsit cu ceva mai complex, cu o umbra umana care se plimba. Insa ai realizat ca e vorba de linie si te-ai imaginat din nou un punct care in urma lui creaza o linie. Esti minunat in gandire. Te uiti poate in oglinda si zici nu sunt frumos. Ce concluzie grestia. Zambeste sa vezi frumusetea pe fata ta.

Inca nu te-ai convins ca esti minunat?

Cum crezi ca este posibil sa adormi, sa te trezesti si sa fi pe de plin odihnit? De ce crezi caci ochii tai cand zaresc lumina vad o multime de culori? Crezi caci ai nevoie de machiaj, ca si fata sau gel pentru par, ca si baiat, doar ca sa areti minunat?
Domnul cand te-a creat si te-a lasat sa vi in lumea aceasta nu te-a machiat si nici gel nu ti-a pus pe cap. Pentru ca ai fost minunat!

Inca nu te-ai convins?

Citeste si acest articol:
„Te laud că sunt o făptură așa de minunată”

You Might Also Like

2 Comentarii

Followers

Facebook Page