Ajungi sa fi NE-OM

15:34

Sometimes... Someone by Yiruma on Grooveshark
(Asculta intre timp)

Ultimele zile nu am mai scris. Insa am studiat putin comportamentul a 3 persoane care se afla sub influenta drogurilor. Din aceasta mica observatie de cateva zile am avut niste rezultate uimitoare. Si pentru ca cu toti stim caci subiectul acesta este imens incep sa va prezint niste imagini cu ajutorul unor cuvinte simple ca sa vedeti si voi in ce stare se afla persoanele acestea.

P1 (persoana 1a) este sub influenta drogurilor de cateva saptamani poate chiar luni si concluzile in ce consta timpul in care se afla sub influenta am constatat de la comportamentul lor. P1 este politicos, respectos, insa prezinta primele simptome si acestea fiind dezorientare si indeplineste fraza "sunt in lumea mea".

P2 este sub influenta mai mult de un an. El defapt a pierdut sensul timpului, este mereu  dezorientat , trateaza public fara respect, ba chiar mai mult nu se mai respecta pe el insusi. El deja a trecut de stagiul in care se afla P1.

P3 este ultimul stagiu prezentat si cel care se afla sub influenta pentru un timp mai indelungat. Simpomele acestuia sunt mult mai vizibile, ele intrec lipsa de respect a publicului si respectul de sine. El este mereu in stare de somnolenta si cuvantul "igiena" a disparut din vocabularul sau. Mirosul sau este foarte neplcaut, iar privelistea lui dezgustatoare. Am observat ca P3 a ramas fara dinti, in schimb se prezinta o culoare albastra in gura lui si asta am observat cand el defapt a inceput sa "zambeasca". Dezorientarea si fraza "sunt in lumea mea" in cazul lui este foarte depasita.

Acest mic studiu am reusit sa il fac in timp ce vin de la scoala. In aceste 3 zile am reusit sa observ aceste 3 persoane care sunt zilnic in autobuzul cu care eu vin spre casa. Si decizia de a va prezenta si voua aceste 3 persoane am luato pentru ca sa vedeti cu toti cum este comportamentul unei persoane care se afla sub influenta drogurilor. Cuvantul cheie este "NEOM" (adica nu mai exista nici o urma de om in aceste persoane). Va sugerez sa nu incercati nici din curiozitate si nici chiar daca credeti ca este haios. 

You Might Also Like

1 Comentarii

  1. fix acesatea sunt persoanele care au mai multă nevoie de iubirea și ingăduința noastră.

    Au nevoie sa fie ascultați, înțeleși și acceptați...mai mult decât o persoană sănătoasă...iar odată ce vor găsi asta, va apărea în viața lor prima sperața de care se pot agăța.

    Când ai o sursă de iubire și acceptare în lumea reală, ai deja primul motiv pentru a nu fugi din nou în "lumea viselor".

    De aici pornește totul, de la noi care am putea să-i ajutăm pe cei bolnavi. :)

    RăspundețiȘtergere

Followers

Facebook Page